Theater

Dag

25 resultaten

Bij het JONGERENpodium leer je alles over toneelspelen en een voorstelling maken. Een goede sfeer en je veilig voelen in de groep vormen de basis.


Bij het PodiumLAB ga je samen het experiment aan en onderzoek je verschillende theatervormen en technieken en maak je enkele optredens.


VOLWASSENpodium is speciaal voor volwassenen die kennis willen maken met toneelspelen of zich er meer in willen verdiepen. Alle leeftijden.


Bij het KIDSpodium leer je op speelse wijze toneelspelen en een voorstelling maken. Een goede sfeer en je veilig voelen in de groep vormen de basis.

Luchtacrobatiek

  • Circus Saranti

Saranti biedt voor een ieder die eens het gevoel wil hebben van vrij en sierlijk zijn in de lucht en vrij van de grond, een nieuwe uitdaging aan!

Circusfeestje

  • Circus Saranti

Wil je ook circustruuks leren samen met je vriendjes? Kom dan bij Saranti langs en leer hoe je moet jongleren, koordlopen, in de trapeze en veel meer!

Circusles kinderen

  • Circus Saranti

Zou je graag in de schijnwerpers willen staan als een echte circusartiest dan kan Saranti nog wel wat talent gebruiken. Meer info via www.saranti.nl.

Kleutercircus

  • Circus Saranti

Saranti heeft iets nieuws: Kleutercircus! Motorische, sociale, emotionele en creatieve ontwikkeling van het kind d.m.v. van circustechnieken.


Kom dansen, zingen en muziek met Clown Heppie in haar clowneske en unieke discotheek waar alle zintuigen worden gestimuleerd. Spelplezier verzekerd.


Heppie's Roomdroom is een clowneske snoezelactiviteit voor kinderen/volwassenen met een mentale beperking, Autisme, Ad(h)D of andere zorgbehoeften.