Fotografie & Media

Dag

24 resultaten

Fotografen zouden dmv. simpele make-up technieken, hun foto’s een nog professioneler en frissere uitstraling kunnen geven, hier leer je de basis


We gaan er heerlijk op uit met als enige bagage je smartphone! Je leert op een ongedwongen manier om veel meer uit je smartphone camera te halen.


In de basiscursus leer je je camera goed kennen, ook maak je kennis met begrippen als diafragma, sluitertijd, belichting, compositie en sfeer.


Verdieping in eigen fotografie via de modules Portret, Landschap, Geënsceneerde fotografie en Reportage. Een cursus met uitgebreide werkbesprekingen.


Rode draad van de Werkplaatsen vormen de gastlessen van een gespecialiseerde gastdocent, daarnaast is er een inspirerend en actief programma.


Deze cursus behandelt technische, disciplinaire en fotostudio opdrachten.


Wordt wegwijs met je fotocamera en verbeter je foto's door handmatig de camera instellingen te beheersen. Docent opgeleid aan de foto-academie.

kijken door een kader

  • Stichting Kunstacademie Friesland

Door middel van opdrachten ga je verschillende richtingen in de fotografie onderzoeken

Mini-cursus Analoge fotografie

  • Atelier het Beeldlokaal

Stap in de wondere wereld van analoge fotografie. Ontdek de analoge camera, leer een fotorolletje ontwikkelen en maak vergroting in een echte DOKA.


Tijdens deze workshop leer je alles over de magische wereld van pinhole fotografie. Bouw een camera en ontwikkel je foto's in de Pop-Up-Pinhole-Doka.