Fotografie & Media

Dag

24 resultaten

Mini-cursus Analoge fotografie

  • Atelier het Beeldlokaal

Stap in de wondere wereld van analoge fotografie. Ontdek de analoge camera, leer een fotorolletje ontwikkelen en maak vergroting in een echte DOKA.


Deze cursus behandelt technische, disciplinaire en fotostudio opdrachten.


Wordt wegwijs met je fotocamera en verbeter je foto's door handmatig de camera instellingen te beheersen. Docent opgeleid aan de foto-academie.

Video portret

  • Kunstacademie Friesland

Je gaat een filmpje maken van ‘script tot montage’. Daarin introduceer je jezelf, laat je zien wat je maakt en wat je inspireert als kunstenaar.

Fotografeer je eigen werk

  • Kunstacademie Friesland

Je eigen werk goed kunnen fotograferen. Een echte studio is niet nodig, want je leert hoe je dit met een smartphone kunt doen.

Fun met fotoportret

  • Kunstacademie Friesland

Na talloze ogen, oren en neuzen ben je helemaal thuis in de wereld van diafragma, brandpunt en sluitertijd!


In de basiscursus leer je je camera goed kennen, ook maak je kennis met begrippen als diafragma, sluitertijd, belichting, compositie en sfeer.


Rode draad van de Werkplaatsen vormen de gastlessen van een gespecialiseerde gastdocent, daarnaast is er een inspirerend en actief programma.


Verdieping in eigen fotografie via de modules Portret, Landschap, Geënsceneerde fotografie en Reportage. Een cursus met uitgebreide werkbesprekingen.

Gevorderden Model Fotografie

  • Piekema Fotografie

Gevorderden Model Fotografie - Deze cursus is voor de gevorderde fotograaf die de basis cursus heeft gedaan. bel voor meer info 06-83891234